Lørdag d. 20. august: Vintur hos Mary's

Vi gentager successen fra foråret og holder denne gang vintur hos Mary's. 


Vinturen foregår lørdag d. 20. august fra kl. 10:00 - 14:00. Man går selv rundt på ruten og kan derfor ankomme hvornår det passer imellem 10:00 - 14:00. 

Startsted er i gårdbutikken hos Mary's hvor der udleveres kort over turen på ca. 2,8 km. Der er indlagt 4 poster undervejs på ruten, hvor der ved hver post bliver serveret 1 glas af enten Mary's rosé fra 2020, Mary's rosé fra 2021 eller Mary's hvidvin fra 2021. Der vil desuden være en overraskelse på ruten. 


Prisen er kr. 100,- for vinturen hos Mary's ved tilmelding inden torsdag d. 18. august.

Ved tilmelding på dagen er prisen kr. 125,-.

Tilmelding sker ved at sende en sms eller ringe til os på 30 89 91 74 samt efterfølgende indbetaling af kr. 100,- pr. person til vores MobilePay nummer; 940285.Lørdag d. 3. september: Dansk Vindag - Åben vingård hos Mary's

I anledning af Dansk Vindag d. 3. september inviterer Mary's Vin & Bøf til åben vingård fra kl. 10:00 - 16:00. 

Der vil være mulighed for, at få en rundvisning i vinmarken og i den forbindelse se hvordan en dansk vingård tager sig ud. Udover rundvisningen er der også mulighed for, at smage på vores egen produceret rosé og hvidvin.Vinsmagning hos Mary's Vin & Bøf: 

Vinsmagning - Pinot Noir fra Bourgogne og New Zealand

Vinsmagning hos Mary's starter  først ud med, at der bliver givet en rundvisning i vores hjortefarm, hvor vi fortæller om hvordan det er, at drive hjorteavl  i Danmark.

Dernæst er der rundvisning i vores vingård, hvor vi taler om vores 3 sorter; Rondo, Solaris og Pinot Noir samt hvordan det er, at drive en dansk vingård. Der er derefter mulighed for, at smage på vores egen rosé fra 2021 i vores vintønde.

Efterfølgende er der vinsmagning på det gamle høloft. Vinsmagningen er bestående af 3 røde Bourgogne vine og 3 røde Pinot Noir fra New Zealand. Vinene er af egen import og nøje udvalgt af Mary's. 

Arrangementet har en varighed på ca. 2 timer.  


Info angående betaling og tilmelding:

Prisen for at deltage i vores vinsmagning er 350 kr. pr. person. 

Tilmelding sker ved at kontakte os på email: mary.laursen@gmail.com

Tilmeldingen er først gældende efter betaling. 

Der er plads til 16 personer til vinsmagning.

Det er efter først til mølle princippet, dog tager vi forbehold for, at aflyse eller udskyde vinsmagning ved for få tilmeldinger.

Der er desuden mulighed for at tilkøbe tapas efter vinsmagningen, som kan nydes i vores jagtstue.Står du og mangler det perfekte arrangement til dit firma eller vennekreds?

Så tøv ikke med at kontakte os og hør nærmere