Bourgogne 

Clos du Roi - Premier Cru

Beaune Clos du Roi er en af de fineste vine fra Beaune. Den er meget kompleks i munden. Noter af røde frugter og krydderier omslutter munden velsmagende. Ideel til at drikke i løbet af sit 5. år, dets aldringspotentiale er over 15 år. Vinen vil blive værdsat med vildt, fjerkræ eller bløde oste.


Kr. 290,-


Læs mere om vinen her


Vinavisen.dk - Anmeldelse: 

En top rød Bourgogne med en kompleks duft af blandt andet blå druer, blommer og kirsebær og med en fyldig og elegant frugtsmag med rygrad, saftighed og tilpas tørhed - og med en meget lang og blød eftersmag.Bressandes - Premier Cru

Beaune Bressandes Premier Cru har en dyb rubinrød farve. Meget frisk aroma af røde bær med noter af tobak og vanilje. Rig på smag og velafbalanceret. Smukt aro-matisk sortiment. God smag af egetræ og elegante tanniner.

Dejlig vedholdenhed. Ideel til at drikke i løbet

af sit 3. år, dets ældningspotentiale er over 12 år.
Vinen vil blive værdsat med fint kød og fine oste.


Kr. 300,-


Læs mere om vinen her


Vinavisen.dk - Anmeldelse: 

En rigtig dejlig og elegant rød Bourgogne, der kan drikkes nu, men også er værd at gemme i de næste cirka ti år. Vinen skal lige have lidt tid i glasset, så åbner den sig op i al sin ynde. Den friske bærfrugt fylder munden, og den suppleres af fine krydrede noter og en frisk og tilpas syre. Det er klasse - og 300 kr. er en helt ok pris for en Bourgogne-vin af så god kvalitet.A l'Ecu - Premier Cru

På denne terroir efterlader Pinot Noir-druen et meget frugtigt og fløjlsagtigt udtryk. Elegant. Farven er lys, næsen er frisk med noter af

frugt - meget røde og sorte. I ganen giver tanninernes smidighed en smuk balance og en vis rundhed.
Ideel til at drikke i løbet af sit 4. år, dets aldringspotentiale er over 15 år.

Vinen vil blive værdsat med rødt kød, vildt eller oste som f.eks. hvidskimmelost.


Kr. 310,-


Læs mere om vinen herClos Genet - Village

Nuance af sorte kirsebær. Dens buket minder om rosenblade, pæoner, violer og rød frugt med en antydning af lakrids. Intens i ganen med faste tanniner og en smidig. Velstruktureret krop. Dejlige blåbær aromaer over en langvarig finish. Passer godt til kalvekød, braiseret oksekød, fjerkræ og medium styrke oste eks. brie.


Kr. 270,-


Læs mere om vinen her


Vinavisen.dk - Anmeldelse: 

Denne rødvin stammer fra appellationen Santenay i Côte d'Or i Bourgogne, og det er en både elegant og meget aromatisk vin. Duften er blomsteragtig med strejf af vanille og nødder, mens smagen er saftig med noter af blåbær og med en frisk syre og et perfekt tanninbid til slut. En harmonisk vin, hvor alt går op i en højere helhed.
Aux Saint Julien - Village

Intens og vedvarende rød nuance. Aromaen er kraftfuld og kompleks, en blanding af kirsebær og solbær som ung, udvikler noter af trøffel og krydderier med alderen. Den dejlige glatte tannin viser en overraskende evne til at hæve sin personlighed med alderen.

Passer godt til marineret eller stegt vildt, rødt kød, mellemstore oste og et lidt krydret køkken.


Kr. 340,-


Læs mere om vinen her


Vinavisen.dk - Anmeldelse: 

Dette er en både dejlig og elegant rødvin. Den har en frugtrig duft af især mørke kirsebær og en kompleks og fyldig smag med moden frugt, strejf af svampe og afrundede tanniner.Clos du Chapitre Monopole - Premier Cru

Vinavisen.dk - Anmeldelse: 

Denne fortræffelige rødvin er fremstillet i Côte-de-Nuits af 16. generation af én og samme ejerfamilie af vinhuset. Vinen har fine bærnoter i duften og en kompleks og silkeblød smag med en perfekt balance mellem den modne frugt og den friske Pinot-syre. Det er Bourgogne, når det er rigtig godt - og endda til en yderst overkommelig pris i forhold til kvalitet. Vinen kan drikkes nu men vil udvikle sig yderligere i de kommende år.

Meget intens, dyb, sort kirsebærfarve. Kompleks næse med subtile aromaer af sort frugt (solbær, blåbær, osv.), trøfler og lakrids. Noter af ”vilde” aromaer med alderen.

Udtalte men fine tanniner og dejlig længde.

Passer godt til vildt, rødt kød i en sauce eller gryderet, krydret køkken, stærke oste.


Kr. 370,-


Læs mere om vinen herBestillingsliste 

Udfyld bestillingslisten og send retur til os på email; mary.laursen@gmail.com


Bestillingslisten finder du HER


Ved spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 30899174 eller email; mary.laursen@gmail.com

Handelsbetingelser 

Bestilling:

Hos Mary’s Vin & Bøf er det muligt, at bestille vin via vores bestillingsliste eller ved at kontakte os. De angivne priser på vinene er inklusiv moms, afgifter og told. Vi indgår udelukkende aftaler på dansk. Aftalen fremgår af faktura der modtages på mail umiddelbart efter bestilling.


Betaling:

Hos Mary’s Vin & Bøf accepterer vi betaling med Mobilepay eller bankoverførsel.

Betaling via Mobilepay skal ske til nummer; 940285.

Bankoverførsler skal ske til følgende konto: Reg. nr.: 9108 konto nr.: 5191653

Betaling er netto kontant.


Fragt og levering:

Mary’s Vin & Bøf benytter Postnord til forsendelse af bestillinger. Leveringsomkostningerne lægges oveni beløbet for de respektive ordre.

Fragten er 65 kr. som ligges oveni købsprisen. Dog er der ved køb af 6 flasker eller derover inkluderet fragt i prisen.

Det er muligt selv at afhente bestillinger hos Mary’s gårdbutik efter aftale på adressen; Bækvej 15, 7451 Sunds.


Fortrydelsesret:

Mary’s Vin & Bøf tilbyder 30 dages returret. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor ordren er leveret i kundens varetægt. Mary’s imødekommer kun fortrydelsesretten samt returnering hvis varen/varerne returneres i væsentlig samme stand og mængde som den/de blev modtaget. Anvendes og bruges varen/varerne på en måde der formindsker varens /varernes salgsværdi væsentligt bortfalder fortrydelsesretten.

Hvis du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten skal der rettes henvendelse til Mary’s på mary.laursen@gmail.com eller på tlf. 30899174.


Returnering:

Hvis du ønsker at returnere dine varer gælder der de samme vilkår som ved fortrydelsesretten.


Reklamationsret:

Ved bestilling hos Mary’s har du 24 måneders reklamationsret hvis der er fejl på varen. Altså kan du enten få ombyttet varen, få pengene tilbage eller få afslag i prisen afhængig af den givende situation. Refundering af varen aftales med Mary’s Vin & Bøf og refunderes via bankoverførsel med mindre andet aftales mellem parterne.

Ved benyttelse af reklamationsretten gælder et krav om, at manglen på varen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet. Desuden skal reklamationen ske inden for rimelig tid efter at manglen eller fejlen er fundet.

Hos Mary’s tager vi forbehold for udsolgte varer, eventuelle fejl eller tastefejl på vores hjemmesides ift. opslyninger eller priser på vores varer.


Lovgivning alkohol:

Mary’s overholder den danske lovgiving om salg af alkohol. Derfor er det ikke muligt, at købe alkohol med over 16,5% alkohol hvis du er under 18 år. Alkoholiske varer med en alkohol procent op til 16,5% kan købes hvis du er mellem 16-18 år.