New Zealand

Pyramid Valley 2018 - Central Otago

Klare nuancer af mørk lilla farve i glasset.
Duft af brombær og hindbær med et strejf af lakrids, sort peber og nelliker. Smag af søde røde blommer, kirsebær og krydderi.

Rig tekstur med dejlig mineralitet.

Kompleks med en lang afslutning i munden af silkebløde bær.


Kr. 260,-


Læs mere om vinen herPyramid Valley 2019 - Central Otago 

Lys karminrød nuance i glasset.

Lokkende, løftede aromaer af timian og røde kirsebær med en underliggende krydret kompleksitet, der eksploderer i glasset.

Vinens bløde silkeagtige tekstur og finkornede tannin omgiver røde frugter og en sprød syre, som giver vinen friskhed og længde.


Kr. 280,-


Læs mere om vinen herPyramid Valley 2019 - North Canterburry

Lyst udseende med en dyb karminrød nuance. Dybe aromaer af blomme og blå frugter med løftede blomsteragtige krydrede noter.

Fyldig Pinot Noir med modne, rige frugter samt mundfyldende konsistens og rund plys-tannin, der giver vinen vægt og kraft med en velsmagende lang finish.


Kr. 320,-


Læs mere om vinen herVinavisen.dk - Anmeldelse: 

En dejlig rødvin med en herbal duft og en fyldig, saftig smag med fine krydrede noter - rosmarin og timian.

Cru 2018

Dyb rubinrød farve med røde nuancer.

Lyse røde kirsebær, brombær og mørk blomme med mørk chokolade, tørret timian og violer.

Vinen giver en koncentreret smag af sød rød frugt og er dejligmineralitet. Silkeblød konsistens med

fine tanniner og en vedvarende smag af røde bær.


Kr. 300,-


Læs mere om vinen herCru 2019

Farven er dyb blomme med lilla nuancer.

Lyse aromaer af brombær, blomme, sorte kirsebær, anis, lakrids, nelliker og violer. Silkeagtig smag af moden blomme og brombær med en velsmagende eftersag. En fin balanceret tannin og mineralsk syre bidrager til en lang og afbalanceret smag i munden.


Kr. 300,-


Læs mere om vinen her


Vinavisen.dk - Anmeldelse: 

"En typisk men også en meget elegant Pinot Noir rødvin fra New Zealand. Farven er lys, og duften herbal med strejf af hindbær. Smagen er saftig og fuld af bærmost med en tilpas frisk syre og et overraskende bid af sort peber til slut. En top-vin, der bør nydes til en ekstra god og ikke for kraftig kødret. Flasken har skruelåg."


Homeblock

Dyb granat med blomme nuancer. Duft af boysenbær, hindbær, morbær og rød blomme samt noter af chokolade, toffee og viol. Koncentreret og lang smag af blåbær, brombær og lakrids. Generøs på midten af ganen, silkebløde tanniner og en dejlig syre der fører til en lang mineralsk finish.


Kr. 350,-


Læs mere om vinen herVinavisen.dk - Anmeldelse: 

Det er, så vidt vi husker, første gang, vi har smagt en vin fra en flaske, hvor der intet står på for-etiketten. Al information findes på bag-etiketten. Men det har givet vinhuset mulighed for at lave en smuk og helt enkel for-etiket, og så længe den fornødne information befinder sig et eller andet sted på flasken, så er alt ok. Og det vigtigste er jo indholdet - og det er ualmindeligt delikat. Rødvinen har en sart og frisk bærduft og en smag, som er helt i top med Pinot Noir-druens typiske saft og fine krydrede noter men også med kompleksitet og udvikling af smagnoter i den lange eftersmag. Det er en vin, der kalder på et glas mere... Flasken har skruelåg.


Bestillingsliste 

Udfyld bestillingslisten og send retur til os på email; mary.laursen@gmail.com


Bestillingslisten finder du HER


Ved spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 30899174 eller email; mary.laursen@gmail.com

Handelsbetingelser 

Bestilling:

Hos Mary’s Vin & Bøf er det muligt, at bestille vin via vores bestillingsliste eller ved at kontakte os. De angivne priser på vinene er inklusiv moms, afgifter og told. Vi indgår udelukkende aftaler på dansk. Aftalen fremgår af faktura der modtages på mail umiddelbart efter bestilling.


Betaling:

Hos Mary’s Vin & Bøf accepterer vi betaling med Mobilepay eller bankoverførsel.

Betaling via Mobilepay skal ske til nummer; 940285.

Bankoverførsler skal ske til følgende konto: Reg. nr.: 9108 konto nr.: 5191653

Betaling er netto kontant.


Fragt og levering:

Mary’s Vin & Bøf benytter Postnord til forsendelse af bestillinger. Leveringsomkostningerne lægges oveni beløbet for de respektive ordre.

Fragten er 65 kr. som ligges oveni købsprisen. Dog er der ved køb af 6 flasker eller derover inkluderet fragt i prisen.

Det er muligt selv at afhente bestillinger hos Mary’s gårdbutik efter aftale på adressen; Bækvej 15, 7451 Sunds.


Fortrydelsesret:

Mary’s Vin & Bøf tilbyder 30 dages returret. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor ordren er leveret i kundens varetægt. Mary’s imødekommer kun fortrydelsesretten samt returnering hvis varen/varerne returneres i væsentlig samme stand og mængde som den/de blev modtaget. Anvendes og bruges varen/varerne på en måde der formindsker varens /varernes salgsværdi væsentligt bortfalder fortrydelsesretten.

Hvis du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten skal der rettes henvendelse til Mary’s på mary.laursen@gmail.com eller på tlf. 30899174.


Returnering:

Hvis du ønsker at returnere dine varer gælder der de samme vilkår som ved fortrydelsesretten.


Reklamationsret:

Ved bestilling hos Mary’s har du 24 måneders reklamationsret hvis der er fejl på varen. Altså kan du enten få ombyttet varen, få pengene tilbage eller få afslag i prisen afhængig af den givende situation. Refundering af varen aftales med Mary’s Vin & Bøf og refunderes via bankoverførsel med mindre andet aftales mellem parterne.

Ved benyttelse af reklamationsretten gælder et krav om, at manglen på varen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet. Desuden skal reklamationen ske inden for rimelig tid efter at manglen eller fejlen er fundet.

Hos Mary’s tager vi forbehold for udsolgte varer, eventuelle fejl eller tastefejl på vores hjemmesides ift. opslyninger eller priser på vores varer.


Lovgivning alkohol:

Mary’s overholder den danske lovgiving om salg af alkohol. Derfor er det ikke muligt, at købe alkohol med over 16,5% alkohol hvis du er under 18 år. Alkoholiske varer med en alkohol procent op til 16,5% kan købes hvis du er mellem 16-18 år.